Logo_Matias_Riccitelli

HEY MALBEC

PRISAD MALBEC FRÅN HJÄRTAT AV LUJAN DE CUYO

privatpaint

PRIVAT BRUT NATURE

EKOLOGISK CAVA I INTERNATIONELL STILL

WSC_9836_Diemersdal_Logo

SAUVIGNON BLANC

VITT KRISPIGT VIN MED FRUKTIG EFTERSMAK

DSC00677
Om oss

Vi representerar producenter av alla storlekar från hela världen

The Wine and Spirits Collective är ett kreativt företag med ett modernt tillvägagångssätt. Med en arbetsmiljö som starkt tror på och uppmuntrar stort förtroende för individen och ständigt utmana oss själva och miljön vi jobbar i. Vi är ett team med olika bakgrund, kompetens och personliga och professionella skillnader. Men vi arbetar som ett team, vi älskar vad vi gör och vi känner oss alla lyckligt lottade att få arbeta med vår passion.

Mer om oss

Urval ur vårt sortiment

Visa:

  • Namn
  • Land
  • Producent
  • Sort
  • Pris
Se alla produkter

DET ENDA SÄTTET ATT GÖRA ETT BRA ARBETE ÄR ATT ÄLSKA VAD DU GÖR.

Vad gör oss unika

Våra producenter är valda med omsorg

Vi samarbetar med producenter ifrån hela världen, alla med en gemensam nämnare: dem håller kvalitet och är noga utvalda. Läs mer om varje producent och deras historia, och utforska deras olika sortiment.

Se våra producenter
DSC00822DSC00776DSC00530