Nyhet Aug 28, 2021

Regional Account Manager Region Syd

Regional Account Manager Vill du arbeta i en bred och varierande roll inom sälj samt har ett intresse för vin- och dryckesbranschen? Vi söker dig som trivs i en självgående roll med utrymme för initiativtagande och egna idéer.

Om företaget

Företaget är verksamma inom dryckesbranschen, ett fullservicebolag inom vinimport. Under 2020 omsatte företaget 150 miljoner och representerar idag ett 60 tal vinproducenter från olika delar i världen. Med idag åtta anställda har företaget en mycket effektiv och modern organisation


Arbetsuppgifter
I rollen som Regional Account Manager rapporterar du till företagets säljledare men arbetar nära alla på marknad och sälj samt VD. I din roll som säljare ansvarar du för bearbetning av befintliga kunder samt ny kunds bearbetning i tilldelat distrikt. Huvudfokus kommer vara Göteborg, Malmö, Halmstad, Helsingborg och Båstad. Därtill är du ansiktet utåt vid besök av producenter och kommer även genomföra vinprovningar/utbildningar för restaurangpersonal samt medverka vid vissa mässor och events.

Utbildning och erfarenhet 

•Tidigare erfarenhet inom sälj, med fördel från dryckesbranschen 

Tidigare erfarenhet av serviceyrken, meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

• Du uttrycker dig väl i både tal och skrift även på engelska


Personliga egenskaper

Vi ser att du som söker har förmågan att arbeta självständigt utifrån egna initiativ och framför dina idéer. Då du kommer arbeta inom sälj men väldigt nära marknad är det av stor vikt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är flexibel och kan anpassa dig till flera situationer och människor.  I denna roll kommer du ha kontakt med både företagets direktkunder samt grossister vilket ställer krav på att du är socialt säker som person och trivs i miljöer där du tar kontakt med nya människor.


Övrig information

Skicka ansökan till: robert.assmund@twscollective.se

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Södra Sverige / Västkusten

Lön: Enligt överenskommelse