Om att beställa vin och sprit på nätet

Om att beställa vin och sprit på nätet | The Wine & Spirits CollectiveAtt beställa vin på nätet direkt är ännu inte möjligt i Sverige om man inte använder sig utav privat import från Systembolaget. Att se över vad man ska beställa online är dock ett bra sätt för att få en tydlig överblick över vad som finns tillgängligt och om du vill få inspiration till att hitta något nytt. Att veta vad det finns för olika typer av vin är ett bra första steg in i vinets värld. Varje vin har sin egen karaktär och identitet beroende på druvsort och vinregion, men även tanninivnå, bouquet, sötma och alkoholnivån påverkar smakerna på ett eller annat sätt. Generellt delar man in viner i:

  • Vitt vin
  • Rött vin
  • Rosévin
  • Dessertvin och söta viner
  • Mousserande viner

Olika viner passar för olika tillfällen och matkombinationer. Vilket som är det bästa vinet för dig beror helt på dina egna smaklökar. Testa dig fram genom att beställa olika vin och se om du hittar den gemensamma nämnaren för dina favoriter.

Hitta rätt online och beställ vin från Systembolaget

Idag sköter vi det mesta från datorn eller mobilen. Vi handlar vår mat, betalar våra räkningar, shoppar kläder och gör våra läkarbesök online. Så varför inte köpa vin eller sprit? Nedan följer några tips för när du ska beställa vin och sprit på nätet via Systembolagets beställningssortiment.

Kolla upp producenten ordentligt. Det sista du vill oroa dig för är att få hem vin eller sprit som inte är av hög kvalitet. Visserligen gör Systembolaget analyser av sitt sortiment, men för att vara på den säkra sidan: Ta en titt på recensionerna från andra kunder innan du går vidare och beställer.

Ta din tid. Att kolla online är bra på så sätt att det tillåter dig att ta den tid du behöver för att studera och jämföra de olika alternativen lite extra. På så sätt kan du i lugn och ro välja ut de sorter du är intresserad av. Perfekt om du gillar att lära dig mer om viner och dess ursprung samt olika producenter.

Här kan du tips om att beställa vin på nätet

Hos The Wine & Spirits Collective kan du inte bara hitta tips för att beställa kvalitativt vin. Med spanska Torres i ryggen importerar de ett stort utbud av brandy och andra spritdrycker. Brandy utgör ungefär 30 % av Torres omsättning. Företaget har en stark miljöprofil vilket är en otroligt viktig del av varumärket. Ungefär mellan 90 – 100 % av deras produkter som finns på Systembolaget är ekologiska. Här kan du räkna med hög och unik kvalitet till rimliga priser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *