Välkommen


20 år eller äldre?


Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För inköp och besök på denna webbplats måste du vara 20 år eller äldre. Genom att välja någon av nedanstående alternativ, bekräftar du att du är 20 år eller äldre. Du godkänner också att thewinecollective.se använder cookies. Vad är cookies?

Gabriel Eriksson

Realisera visionen


När jobbet blir din passion och din passion blir ditt jobb så är det stor sannolikhet att du gör bra ifrån dig.
Vid rekryteringar har jag alltid prioriterat personlighet, ambition och en ödmjuk inställning till dina medarbetare. Eftersom det för mig är grunden till en framgångsrik organisation.
Dessa egenskaper är naturligtvis därför också grunden i The Wine and Spirits Collective.

Jag har personligen aldrig sett mig själv som en karriärmänniska, aldrig. Men jag har kommit att älska utmaningar och se varje utmanande situation som ett tillfälle att växa som person. Ännu mer uppfyllande är möjligheten att se mina kollegor växa och tillsammans som ett team skapa underverk.

Den här inställningen till arbetet i kombination med en inte allt för allvarligt förhållningssätt till livet i största allmänhet har också gett mig en bra karriär, som bonus. Nu har jag tagit mig an en annan stor och otroligt motiverande utmaning.

Att bygga, utveckla och driva The Wine and Spirits Collective.
En utmaning, endast möjlig med det bästa teamet på plats. The Wine and Spirits Collective kommer att vara ett lagarbete och samtidigt som vi kommer arbeta extremt hårt för att uppnå vår vision, kommer vi ha fantastiskt roligt under resans gång.

Välkomna till The Wine and Spirits Collective

Det enda sättet att göra ett bra arbete är att älska vad du gör.

Om oss

The Wine and Spirits Collective är ett kreativt företag med ett modernt tillvägagångssätt. Med en arbetsmiljö som starkt tror på och uppmuntrar stort förtroende för individen och ständigt utmana oss själva och miljön vi jobbar i. Vi är ett team med olika bakgrund, kompetens och personliga och professionella skillnader. Men vi arbetar som ett team, vi älskar vad vi gör och vi känner oss alla lyckligt lottade att få arbeta med vår passion.

Vi bygger en entreprenörsmiljö med nyfikna och kreativa människor som i en liten organisation som vår alla ingår i den övergripande utvecklingen. Detta i kombination med beslutet att uppnå en balanserad balans mellan arbetsliv och privatliv kommer att skapa en arbetsplats som vi verkligen kan vara stolta över.
Som en liten och mycket fokuserad organisation kommer vi att leverera smarta och skräddarsydda strategier och aktiviteter för våra partners. Samtidigt som vi har ett starkt ”track record” för att bevisa vårt sätt att arbeta jobbar vi ständigt på att skapa bättre och effektivare sätt att leverera resultat för oss själva och våra partners. Vi uppmuntrar utmaning, risktagande och livslångt lärande och lutar oss aldrig tillbaka på våra tidigare prestationer.
Idag representerar vi producenter av alla storlekar från hela världen. Liksom i teamet tror vi på god dynamik inom portföljen. En portfölj som vi hoppas kommer att växa med nya passionerade och professionella partners i framtiden.

Välkommen till The Wine and Spirits Collective