Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För inköp och besök på denna webbplats måste du vara 20 år eller äldre. Genom att välja någon av nedanstående alternativ, bekräftar du att du är 20 år eller äldre. Du godkänner också att thewinecollective.se använder cookies. Vad är cookies?
Mina sparade
Kopiera länken och maila den!
http://www.twscollective.se/sortiment/?favourites=Du kan inte skicka en tom lista! När du sparar en produkt kommer en länk att genereras som du sen kan skicka!
Du kan inte skriva ut några produktblad då listan är tom!
Din lista är tom!
Veneto
Glera
Alkoholhalt
Vid servering
Artikelnummer
Sockerhalt
Årgång
Veganvänligt
Eko
Etiskt
Land | Region | 100% |
---|---|---|
Italien | Veneto | Glera |
Alkoholhalt | Vid servering | Artikelnummer | Sockerhalt | Årgång |
---|---|---|---|---|
12% | 8-10°C | X521WP0501 | 10,6 g/liter | NV |
Veganvänligt | Eko | Etiskt | |
---|---|---|---|
JA | Nej | Nej | 87,20 kr |
The Wine People har en helhetssyn på produkterna, de utvecklar produktion, förpackning, marknadsföring och försäljning av vart och ett av sina viner. De har fullständig kontroll över hela produktionsprocessen, med noggrann hantering av druvorna och noggrann vinframställning av sina egna, mycket begåvade vinmakare. De bygger en strategi som ger bästa möjliga stöd till produkten från början till slut – från vin till förpackning och positionering.
TWP är helt marknadsorienterade, utvecklar produkter och varumärken som passar kunden, men de är mycket noga med att se till att det finns en perfekt balans mellan vad varje region har att erbjuda och vad marknaden vill ha. Kort sagt, de erbjuder en full service, där hållbarhet och produktkvalitet är centralt för allt de gör. TWP lyssnar på kunden, strävar efter att möta deras behov exakt och samtidigt säkerställa produktens integritet.
Druvorna skördas slutet av September, när de nått full mognad men fortfarande har kvar höga nivåer av syra, för att vinet ska få en bra fräschör. Druvorna avstjälkas och pressas försiktigt i pneumatiska pressar. Alkohholjäsningen sker i temperaturkontrollerade ståltankar i 18 grader i max 10 dagar. Efter avslutad fermentering kyls vinet ner för att stoppa malolaktisk jäsning.
Vinet får sina bubblor genom charmat-metoden, dvs den andra jäsningen sker på tryckståltankar. Därefter mognar vinet i tankarna under cirka 3 månader innan slutlig blandning och dosage.
Ungdomlig halmgul färg. Frisk och tydlig doft av fläder, aprikos tropisk frukt och citrus. Smaken är torr med inslag av grönt äpple,
vita vinbär och persika. Lång, torr och fin eftersmak.