Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För inköp och besök på denna webbplats måste du vara 20 år eller äldre. Genom att välja någon av nedanstående alternativ, bekräftar du att du är 20 år eller äldre. Du godkänner också att thewinecollective.se använder cookies. Vad är cookies?
Mina sparade
Kopiera länken och maila den!
http://www.twscollective.se/sortiment/?favourites=Du kan inte skicka en tom lista! När du sparar en produkt kommer en länk att genereras som du sen kan skicka!
Du kan inte skriva ut några produktblad då listan är tom!
Din lista är tom!
Det har dock nyligen upptäckts att Semillon har varit närvarande i Douros vinstockar under många år med namnet Boal. Denna mycket uppskattade sort brukade vanligtvis användas för blandning av vita viner och för produktion av Grandjó Late Harvest, som i många år var det enda Botrytis-vinet som producerades i Douro.
Douro
Boal
Alkoholhalt
Vid servering
Artikelnummer
Sockerhalt
Årgång
Veganvänligt
Eko
Etiskt
Land | Region | 100% |
---|---|---|
Portugal | Douro | Boal |
Alkoholhalt | Vid servering | Artikelnummer | Sockerhalt | Årgång |
---|---|---|---|---|
13% | 10-12°C | X251RC0801 | 1 g/liter | 2015 |
Veganvänligt | Eko | Etiskt |
---|---|---|
JA | Nej | Nej |
Real Companhia Velha är det äldsta och mest emblematiska vinföretaget i Portugal, som har drygt 260 års existens och oavbruten verksamhet i produktion av Portvin.
Historien har lämnat en otrolig historia och ett strålande förflutet. För framtiden har de en önskan om att upprätthålla kvalitetsnivån i vinerna och förtroendet för att den strikta och visionära filosofin för detta företag kommer att skriva ännu mer historia.
Sedan grundandet den 10 september 1756 av D. José I, Kung av Portugal, speglades betydelsen av detta ex-majestätiska företag av värdefulla tjänster till samhället.
Vid några av de bästa Quintas i Douro har man kunnat bevara och hedra traditionen samtidigt som man investerar i framtiden, med en konstant modernisering och experiment på vingårdarna.
De 5,5 hektar Semillon på Quinta de Cidrô har inga förutsättningar för den naturliga utvecklingen av Botrytis Cinerea. De brukar göra ett vackert citronfärgat vin med blommiga och kryddade anteckningar som utvecklas till förslag av persika och plommon.
På gommen är den rik och fruktbar, med uppfriskande smaker av lemonad och vit frukt som erbjuder komplexitet och en levande karaktär. Dess överlägsna syrlighet markerar en lång och ihållande finish.