TWS-header

Välkommen att fira in våren tillsammans med vinmakaren François Lurton på Nyko Kitchen!

Vi njuter av en härlig vårinspirerad meny med matchande viner till och lyssnar på François berätta om vinerna.

François Lurton är fjärde generationen vinodlare i en familj med rötterna i Bordeaux sedan 1600-talet. Hans nyfikenhet och upptäckarlust fick honom dock långt utanför Bordeaux och idag gör han vin i Spanien, Frankrike, Chile och Argentina.

Framgångarna bygger mycket på en värdegrund med hållbarhet i fokus med både ekologiska odlingar och biodynamiska metoder tillsammans med skickligt hantverk där råvaran ska få ta plats och spegla sitt ursprung.

MENY

Tomat & mozzarella 
Variation på tomater, smörigt brödkrisp, mozzarella, basilika, balsamico, balsilikaolja.
2022 Domaine Les Fumées Blanches
2022 Domaine de Nizas Le Clos Rosé

Råbiff
Umami emulsion, kaprisbär, picklad silverlök, krispig potatis, riven parmesan.
2023 Humo Blanco Pinot Noir
2023 Mas Janeil Le Petit Pas 

Torskrygg
Champagne Velouté, hericots verts, krispig svart & grönkål, örtolja, potatis, dill.
2022 Gran Lurton Blanco
2017 Campo Eliseo Rueda 

En bit ost
2018  Clo de Lolol

Chokladtryffel
2016 Mas Janeil Maury

För eventuella frågor hör av dig till Drifa: 
drifa@twscollective.se

TWS-Knapp

Detta vill du inte missa! Så nyp din biljett idag :)
Köpet sker via Billetto och denna länk!

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

The Wine & Spirits Collective använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies